Troija Kebab Tervetuloa

Troija Kebab

Palvelumme on tunnetusti hyvää, nopeaa ja ystävällistä. Ruokalistamme on erittäin maistuva, joten voimme suositella kaikkia ruokiamme täydestä sydämestämme kaikille. Asiakkaamme voivat valita joustavasti itselleen aina joko ison tai pienen annoksen.

Kaikki Kana-annokset sisältävät hyvänmakuisen Sweet Chili -majoneesin. Kasviksina pyrimme käyttämään aina suomalaisia, parhaita ja tuoreita raaka-aineita. Herkullisen aterian lisäksi saat meiltä aina lisukkeeksi virkistävät virvoitusjuomat, kivennäisvedet, maidot, appelsiinituoremehut, oluet, jää- tai soodavedet.

Ihanteellisen sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla mistä tahansa Oulun lähistöltä niin päivä- kuin yöaikaan. Naapureinamme ovat lukuisat keskustan liikkeet ja palvelut sekä kaupungin suosituimmat seurusteluravintolat. Meille on tärkeää että tilamme ovat aina viihtyisiä, siistejä ja puhtaita aivan kuten keittiömmekin. Meillä on runsaasti istumapaikkoja asiakkaillemme, sisätilat ovat siistit ja istuimet ovat mukavat.

Valmistamme aterian omassa keittiössä aina vasta asiakkaan tilauksen jälkeen. Asiakkaamme saavat tilaamansa aterian aina höyryävän kuumana ja taatusti tuoreena. Asiakkaamme nälkä ei ehdi ylivoimaiseksi, kun laadukas ja herkullinen ruoka on pöydässä nopeasti. Tarjoamme lounasaikaan asiakkaille 10% alennuksen (kahvitarjoilu).

Suosituimmat Troija Kebabin annokset ovat Emännän erikoinen (viipaleperunat, kebabliha, salaatti, valkosipulimurska tai aurajuusto) ja Vanhan troijan speciaali (viipaleperunat, pitaleipä, kebabliha ja salaatti). Salaatinkastike vaihtoehdot ovat: taivaallinen (paprika, tomaatti, sipuli jne.), valkosipuli (laktoositon jugurtti), sinappi (ei sisällä sipuleita) ja tsatsiki (kreikkalaistyylinen, kermajugurtti, valkosipuli jne.).

Tule paikanpäälle tai ota kaikki herkulliset ateriavaihtoehdot ja juomat mukaan kotiin, työpaikalle tai vaikka matkaevääksi! Muista kysyä myös kanta-asiakaskorttia ja lahjakorttia! Maksutapoina meillä käyvät pankkikortit, Visa, Visa Electron, Mastercard ja Eurocard.

Tykkää Troija Kebabista myös Facebookissa pysyäksesi ajan tasalla!

Share this post